Hľadáte niečo na dodanie energie? Nenechajte si uniknúť tajomstvo ženšenu!

Stres, vyčerpanie a sotva sa držíte na nohách? Nie div, že zháňate niečo na dodanie energie, čo by mohlo zabrať. Výživový doplnok proti únave by ale nemal byť vašou jedinou zbraňou. Poďte si prečítať, prečo vyskúšať ženšen a ako sa brániť únave aj inými cestami

Hľadáte niečo na dodanie energie? Nenechajte si uniknúť tajomstvo ženšenu!

Najdôležitejšia rada hneď na začiatok

Svoje problémy nenechávajte vyhniť. Ak čítate tento článok, znamená to, že už ste urobili prvý krok a začali ste svoju únavu riešiť. Dobrá práca!

Prechodená únava a stres sa totiž na ľudskom zdraví podpíšu rovnako, ako prechodená choroba. Už dávno je potvrdené, že psychické problémy sú rovnako vážne, ako tie fyzické. Odpočiňte si – to sa ľahko povie, ale ťažko urobí. Ale predsa, skúste popremýšľať, ako si každý deň nájsť chvíľku len sami pre seba. Možno, že by stačilo vstať o pol hodiny skôr a ísť na prechádzku na čerstvý vzduch, alebo ísť peši z práce. Čo tak namiesto televízie pred spaním čítať radšej knižku či obľúbený časopis?

Nájdite príčinu vášho stresu

Často máme dojem, že dobre vieme, z čoho sme unavení a až postupne sa ukáže ten pravý dôvod. Je dôležité zamyslieť sa nad sebou dopodrobna. Stresuje vás práca, alebo skôr konkrétny človek v nej? Máte obavy zo vzťahu? Možno ide o nevyriešené krivdy z minulosti. 

A ako sa s tým popasovať? Cieľom nie je vyhnúť sa stresoru, ale racionálne sa s ním vysporiadať. Život nám totiž bude aj naďalej prinášať prekážky a vyhýbaním sa nič nedocielime. Vo chvíli, keď začnete pracovať na zdolaní svojich problémov, si môžete kúpiť aj výživový doplnok proti únave. 

Potrebujete viac energie? Ako vám s únavou pomôže ženšen?

Hneď v niekoľkých rovinách! Ženšen je rastlina, ktorá pomáha popasovať sa so stresom. Podporuje odolnosť voči stresu a okrem toho prispieva k psychickej odolnosti. To ale nie je všetko – je vynikajúca na koncentráciu a pamäť. Celkovo podporí vašu vitalitu a ľudovo povedané vás vráti späť do života.

Účinky ženšenu možno prirovnať k energetickému nápoju. S tým rozdielom, že z neho neplynú nežiaduce účinky v podobe vysokého obsahu cukru a kofeínu v nápoji. Ženšen pôsobí na telo i myseľ dlhodobo a preto je skvelý spojenec a výživový doplnok proti únave. 

ženšen

Ženšen je doma v Ázii, užíva sa ale po celom svete.

Dokonca celé tisícročia. Pravý ženšen je veľmi vzácny, ale tiež kvalitný. Vždy sa snažte vyhľadať produkt so ženšenom C. A. Meyer. Je zvláštny v tom, že rastie niekoľko rokov, než získa svoju maximálnu silu. Pravý ženšen sa potom užíva vo forme kapsúl, ktoré obsahujú prášok z mletého koreňa. 

To, čo je na ženšene účinné, sú tzv. ginsenosidy. Vyskúšajte ženšen ako výživový doplnok proti únave a vráťte si život! Ak hľadáte niečo na dodanie energie, našli ste toho pravého priateľa!
 

ŽenŠen Energy+ balení

ŽenŠen Energy+

Získajte viac energie s pravým Panax ginseng
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

  • Priamo do Vašej poštovej schránky
  • 18 rokov skúseností a znalostí
  • Vyvinuté a vyrobené v Nórsku

Máte otázky? Zavolajte nám

Po-Pia 08:00-18:00
Zákaznická linka
©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa