Aké má ženšenový čaj účinky? Prekvapí vás ako hrnček kávy!

Takmer všetci potrebujeme každý deň povzbudiť kávou. Po nej ale niekoho páli záha, alebo bolí žalúdok. Prečítajte si, aké má ženšenový čaj účinky a možno mu dáte prednosť.

Aké má ženšenový čaj účinky? Prekvapí vás ako hrnček kávy!

Keď to chce dobrú vzpruhu

Kávu pijeme preto, že nám chutí, alebo tiež kvôli prebudeniu. Vo chvíli, keď sme unavení, nás vie postaviť na nohy. Vydržíme dlhšie pracovať, viac toho stihneme. Počas dňa si často dáme hneď niekoľko hrnčekov, aby sme doplnili kofeín.

Práve kofeín je látka, ktorá robí z kávy povzbudivý nápoj. Má ale svoje nepríjemné vedľajšie účinky – niekoho trápia zažívacie problémy, iného môže z kofeínu bolieť hlava alebo tĺcť mu srdce. Účinky kofeínu tiež nie sú nekonečné.

Preto si prečítajte, aké má ženšenový čaj účinky. Podobá sa káve, ale nepríjemnosti spojené s kofeínom sú preč. Ženšen totiž kofeín neobsahuje, funguje inak!

Účinnou látkou sú ginsenosidy

Úplne prirodzené látky fungujú ako adaptogén. To znamená, že pomáhajú telu vyrovnať sa so stresom, náročnými situáciami a dodávajú mu energiu fungovať ďalej. Ginsenosidy majú pozitívny vplyv na kondíciu a psychiku. Ovplyvňujú koncentráciu a pamäť a podporujú imunitný systém. 
Ak hľadáte produkt so ženšenom, určite sa zamerajte na obsah ginsenosidov. Môže sa líšiť a to udáva účinnosť daného produktu.

žena plná energie

Ženšen je skoro na všetko

Ako sme písali vyššie, ženšen má účinky ako káva, ale funguje na inom princípe. Existuje viacero odrôd. Vždy vyžadujte tzv. Pravý ženšen – Panax ginseng C. A. Meyer. Ten je s týmto cieľom pestovaný a je najúčinnejší. 

Ženšenový čaj sa dá popíjať denne. Do jeho výluhu sa ale nedostane toľko účinných látok. Ak hľadáte silnejší produkt so ženšenom, odporúčame kapsuly. Želatínový obal sa rozpustí a uvoľní v tele prášok z mletého koreňa ženšenu.

Pamäť, únava i stres – choďte na to so ženšenom! 

Ženšen pôsobí na psychiku i telesnú schránku. Pomáha tak s duševnou únavou, ako aj s fyzickým vyčerpaním. Je ideálny pre ľudí s náročnou profesiou, alebo skrátka pre tých, ktorí žijú hektický život a potrebujú spoľahlivý nakopávač energie.

Ženšen prospieva aj inde – podporuje imunitu, podnecuje sexuálne túžby a najlepšie na ňom je, že pôsobí dlhodobo. Zatiaľ čo účinky hrnčeka kávy sú o chvíľu preč, ženšen pôsobí celý deň. 

ŽenŠen Energy+ balení

ŽenŠen Energy+

Získajte viac energie s pravým Panax ginseng
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

  • Priamo do Vašej poštovej schránky
  • 18 rokov skúseností a znalostí
  • Vyvinuté a vyrobené v Nórsku

Máte otázky? Zavolajte nám

Po-Pia 08:00-18:00
Zákaznická linka
©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa