Potrebujete viac energie? Potom by ste mali vedieť, v čom je vitamín b.

Béčko totiž pomôže s fyzickým aj psychickým vyčerpaním. Poznáme ho v niekoľkých variantoch, z ktorých každý vyzerá trochu inak. Viete, v čom je vitamín b?

Potrebujete viac energie? Potom by ste mali vedieť, v čom je vitamín b.

B-komplex alebo prečo je viac B-čiek lepších ako jedno?

Vitamíny skupiny B alebo tzv. B-komplex, je v skutočnosti skupina ôsmich vitamínov. Môžete ich poznať pod rôznymi názvami. Každý má trochu inú úlohu, výborne sa však dopĺňajú, a preto je škoda zostať len pri jednom.

Vitamíny Brozpustné vo vode. Naše telo ich preto nedokáže uložiť do dlhodobých zásob. Preto je dobré pravidelné dopĺňanie v rozumných dávkach – väčšie množstvo Béčka telo vylúči, pretože ho nedokáže naraz spracovať.

Nájdite si kvalitné zdroje

Hlavnou otázkou je, v čom je vitamín B? Každý jeho typ nájdeme inde, všeobecne sa však dá povedať, že na vitamíny B sú bohaté celozrnné produkty, ako je hnedá ryža, nelúpané obilniny, cereálie a potom strukoviny. Okrem toho sú v ňom droby, vaječné žĺtky, ale aj droždie. 

Pre vitamíny skupiny B platí viac ako pre ktorékoľvek iné vitamíny, že pre ich doplnenie je dôležitá pestrá strava. 

Ako pomáha vitamín B na energiu?

Spomeňme predovšetkým vitamín B3 (niacín), vitamín B5 (kyselina pantoténová), vitamín B6 (pyridoxín) a vitamín B12 (kobalamín). Táto štvorica prispieva k zníženej miere únavy a zároveň povzbudzuje psychickú činnosť. Vitamín B je dôležitý pre správnu funkciu nervového systému, a to je úplný základ pre to, ako sa cítime. 

žena plná energie - ilustračný obrázok

Vďaka vitamínu B dodáte telu energiu a ono sa vám patrične odvďačí. Ak chcete svoj organizmus ešte viac prebudiť, siahnite po kombinácii vitamínu B a ženšenu. Zameriate sa na viac oblastí, v ktorých látky pomôžu a výsledný účinok bude o to lepší.

Ženšen je bylina, ktorá pomáha so stresom, prebudí myseľ a známy je tiež tým, že má vplyv v intímnej oblasti života. Skrátka a dobre, koho trápi dlhodobé vyčerpanie, mal by vsadiť na ženšen s vitamínom B!
 

ŽenŠen Energy+ balení

ŽenŠen Energy+

Získajte viac energie s pravým Panax ginseng
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

  • Priamo do Vašej poštovej schránky
  • 18 rokov skúseností a znalostí
  • Vyvinuté a vyrobené v Nórsku

Máte otázky? Zavolajte nám

Po-Pia 08:00-18:00
Zákaznická linka
©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa