Častá únava a ospalosť? Nemusíte žiť s energetickým nápojom v ruke!

Keď vás trápi častá únava a ospalosť, siahnete ako prvé po káve alebo energetickom nápoji? Z dlhodobého hľadiska to nie je dobré ani pre zdravie, ani pre peňaženku. Máme pre vás jeden tip!

Častá únava a ospalosť? Nemusíte žiť s energetickým nápojom v ruke!

Viete, prečo nemáte energiu?

Dôvodov, prečo nás môže postihnúť častá únava a ospalosť, môže byť veľmi mnoho. Doslova instantným riešením je väčšinou hrnček poriadne silnej kávy, energetický nápoj, v horšom prípade napríklad alkohol, ktorým sa snažíme uvoľniť sa. Ani jedno riešenie nie je ideálne. Káva síce nie je v rozumnej miere nezdravá, mnohým z nás ale vadia jej vedľajšie preháňavé účinky a tiež to, že spôsobuje nepríjemný tlkot srdca a zažívacie problémy.

Keď si dáte energetický nápoj párkrát do roka, nič zásadné sa nestane. Pravidelná konzumácia je ale záťažou pre srdce a je veľmi návyková. Konzumácia týchto nápojov nie je efektívnym riešením únavy!

Výskumov, ktoré potvrdili škodlivý vplyv energetických nápojov, je skutočne veľa. Ich účinok je veľmi krátkodobý a veľmi často závislý len od obrovskej dávky cukru, ktorú do tela dostaneme. Mnoho týchto nápojov je k tomu všetkému veľmi nekvalitných a my platíme nemalé peniaze snáď len za ich reklamu. 

Vždy je potrebné riešiť príčinu

Nie je to obľúbený postup, ale je to tak. Nikdy na to neprídeme rýchlo a tiež to nebýva bezbolestné. Ale len vtedy, keď zistíme, čo spôsobuje našu stratu energie, môžeme problém vyriešiť. Dnes je to najčastejšie stres z práce, rodinné a vzťahové problémy, alebo len náročná moderná doba. Pokúste sa vypozorovať, po ktorých situáciách sa cítite najhoršie. Ak vaša častá únava a ospalosť trvá už mesiace, rozhodne je dobré zveriť sa lekárovi, ktorý vás nasmeruje k odborníkovi. 

Čím nahradiť nezdravé dobíjače energie?

Ako doplnok k riešeniu príčiny môžete vymeniť kávu a energetické nápoje za niečo z prírody. Rastlinné výťažky totiž pôsobia na inom princípe, preto sú účinky dlhodobejšie. Za všetky bylinky na energiu je možné spomenúť hlavne pravý ženšen. Koreň tejto rastliny preverili ľudia už pred tisícmi rokov. Vie dodať energiu, pomáha s adaptáciou na stres a prospieva fyzickej i duševnej pohode. Bonusom je, že podporuje koncentráciu a pamäť, takže sa budete cítiť bystrejší. Vedeli ste, že má pozitívny dopad aj v intímnom živote?

Ženšen sa doplňuje v kapsulách nie v momente, keď potrebujete nakopnúť, ale dlhodobo. Vďaka tomu je jeho efekt stály – neprichádza vo vlnách. Vždy vyžadujte tzv. pravý ženšen: Panax Ginseng. Ten má vysoký obsah ginsenosidov a je preto najkvalitnejší. Sušený koreň ženšenu rozomletý na prášok sa jednoducho užíva v rozpustných kapsulách.


ŽenŠen Energy+ balení

ŽenŠen Energy+

Získajte viac energie s pravým Panax ginseng
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

  • Priamo do Vašej poštovej schránky
  • 18 rokov skúseností a znalostí
  • Vyvinuté a vyrobené v Nórsku

Máte otázky? Zavolajte nám

Po-Pia 08:00-18:00
Zákaznická linka
©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa