Ospalosť počas dňa – čo pomáha na únavu a vyčerpanie?

Ešte nie je ani poludnie a už potrebujete tretiu kávu? Zatvárajú sa vám v práci oči? Ospalosť počas dňa môže mať mnoho príčin. Prečítajte si, čo pomáha na únavu a kedy vyhľadať odborníka.

Ospalosť počas dňa – čo pomáha na únavu a vyčerpanie?

Je ospalosť počas dňa vážny problém?

Ako sa to vezme. Asi tušíte, že dnes nemožno o ničom 100 % povedať nejaký názor. Ospalosť počas dňa je obvykle následkom náročného života, fyzického výkonu alebo psychického vyčerpania. V krajných prípadoch ale môže byť prejavom nejakého skrytého ochorenia. Kedy teda ísť za lekárom? 

Ak vás trápi ospalosť počas dňa pravidelne a je neúnosná. Nie ste si vedomí toho, že by na únavu existoval pádny dôvod? Neužívate lieky, ktoré spôsobujú ospalosť? Cítite sa v dlhodobom strese? Potom odporúčame spomenúť ich praktickému lekárovi, ktorý vás nasmeruje ďalej.

Už viete, že ste zdraví, napriek tomu ale cítite únavu?

Tento stav poznáme všetci. Jednoducho je toho na nás veľa – po práci nás čakajú ďalšie povinnosti doma. Riešime problémy vo vzťahoch, financiách alebo s bývaním. Je potrebné si uvedomiť, že nie ste slabý jedinec, len je na nás kladená neúnosná miera nárokov. Toto všetko človeka unaví fyzicky, duševne, alebo oboje. Ak teda bola vylúčená zdravotná príčina únavy, je na nás, ako si poradíme.

Možno to nechcete počuť, ale bude to chcieť zmenu životného štýlu. Ak vás doterajší život unavoval, je potrebné niečo robiť inak. 

Prvou barličkou môžu byť prostriedky na podporu energie

Tou najznámejšou je káva, prípadne energetické nápoje. Máme ich stále poruke a dokážu nás na pár hodín nakopnúť. Počuli ste ale o ženšene? Svojimi účinkami sa im podobá, vydrží ale pôsobiť dlhodobo (pri pravidelnom užívaní). 

Ženšen je bylina, ktorá patrí v Ázii k jednej z najcennejších. Užívame koreň a tým najkvalitnejším je tzv. pravý ženšen, ktorý nájdete pod označením Panax ginseng C. A. Meyer. Pestuje sa tak, aby bol kladený dôraz na kvalitu a maximum účinných látok. 

Ženšen toho vie skutočne veľa: prebudiť v tele energiu, povzbudiť mozog a myseľ. Poznáte zmenu aj v intímnom živote. Je vynikajúci na podporu pamäti a koncentrácie. Skrátka a dobre, prospeje telu aj duševnej pohode. 

ženšen

Ako sa ženšen užíva? 

Najpohodlnejšie sú kapsuly so sušeným koreňom ženšenu, ktoré sa prehĺtajú. Odporúčame dlhodobé a pravidelné užívanie rozumnej dávky. Nehodia sa pre tehotné a dojčiace ženy. Skúsenosti hovoria za všetko – ženšen pomôže pri ospalosti počas dňa a dodá silu a motiváciu na výkon. Skúste ho a sami uvidíte!
 

ŽenŠen Energy+ balení

ŽenŠen Energy+

Získajte viac energie s pravým Panax ginseng
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

  • Priamo do Vašej poštovej schránky
  • 18 rokov skúseností a znalostí
  • Vyvinuté a vyrobené v Nórsku

Máte otázky? Zavolajte nám

Po-Pia 08:00-18:00
Zákaznická linka
©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa